Qui som

logoroset-01

GESTORIA ROSET porta quasi 40 anys al servei dels seus clients, avançant al costat d'ells i els seus problemes, els seus dubtes, la seva gestió empresarial, són per a nosaltres un repte, pel qual lluitem cada dia. El nostre objectiu és que vostè pugui dedicar-se a altres temes més importants, mentre nosaltres treballem per solucionar aquests inconvenients que apareixen en el seu dia a dia.

 

Així mateix disposem d'un departament de  SERVEIS JURÍDICS, format per tres advocats, i un departament que gestiona la LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES.

 

També disposem d'un departament IMMOBILIARI, què l'ajudarà a trobar el que està cercant, l'aconsellarà i el guiarà, en un marc de transparència i confiança, oferint un servei de qualitat i excel·lència per a la seva total satisfacció. Oferim un servei post-lloguer i post-venda, que consisteix en la mediació, informació i assessorament i li garantim la nostra total professionalitat.

 

Deixi que nosaltres li facilitem la seva relació amb les administracions públiques, i aconseguirem que els seus tràmits siguin ràpids, econòmics i efectius. El nostre equip de tècnics i llicenciats l'assessoraran en qualsevol especialitat administrativa, aconseguirà que els seus problemes  ja no només siguin seus, i trobarà el millor resultat per a ells.  

 

DIPOSITI EN NOSALTRES LA SEVA CONFIANÇA.

 

 

Quienes somos

GESTORÍA ROSET lleva practicamente  40 años al servicio de sus clientes, avanzando junto a ellos y sus problemas, sus dudas y su gestión empresarial, son para nosotros un reto, por el cual luchamos cada día. Nuestro objetivo es que usted pueda dedicarse a otros temas más importantes, mientras nosotros trabajamos para solucionar esos inconvenientes que aparecen en su día a día.

 

Asimismo disponemos de un departamento de SERVICIOS  JURÍDICOS, formado por tres abogados, y un departamento que gestiona la LEY DE PROTECCIÓN DE DATOS.

 

También disponemos de un departamento INMOBILIARIO, que le ayudará a encontrar lo que está buscando, le aconsejará y le guiará, en un marco de transparencia y confianza, ofreciendo un servicio de calidad y excelencia para su total satisfacción. Ofrecemos un servicio post-alquiler y post-venta, que consiste en la mediación, información y asesoramiento y le garantizamos nuestra total profesionalidad.

 

Deje que nosotros le facilitemos su relación con las administraciones públicas, y conseguiremos que sus trámites sean rápidos, económicos y efectivos. Nuestro equipo de técnicos y licenciados lo asesorarán en cualquier especialidad administrativa, conseguirán que sus problemas  ya no sólo sean suyos, y encontrarán el mejor resultado para ellos. 

 

DEPOSITE EN NOSOTROS SU CONFIANZA.

Els nostre equip

Enric Roset i Villaplana

vehicles@roset.info

Oficina Manresa

manresa@roset.info

Salvador Roset i Villaplana

Gerent salvador@roset.info

Oficina Sant Vicenç de Castellet

stvc@roset.info